• Verzending binnen 1-5 dagen
  • Check op onze social media of er een kortingscode actief is!

Hi Lydia Linger hier!

Gepubliceerd op 1 augustus 2020 om 07:32

Hi!

Mijn naam is Lydia aka Ly voor wie mij kennen en zal schrijven over voornamelijk mezelf en mijn ideeën/ervaringen in Life. Hoe Awsome om te kunnen schrijven over de dingen die mij bezighouden, mijn interesses hebben en anderen daarin mee te nemen en te enthousiasmeren. Ik heb niet echt een vast topic waar ik mij mee bezighoud of waar ik over zal schrijven. Zie het meer als een smeltkroes van verschillende topics zoals relaties, familie en vriendschappen, ouderschap, gezondheid, seksualiteit, muziek, reizen, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. De dingen die bij mij veel blijdschap oproept en mij veel voldoening en frustratie opleveren. En dan zul je net zien, dat wanneer ik lekker in de schrijf modus zit..ik iemand asociaal hard hoor claxonneren en ik als Spui 11 wel even wil zien wat er buiten gebeurd en mijn laptop zo van de bank valt. Ai ! Ik probeer hem weer op te starten en dit duurt even, dan maar door gaan op mijn telefoon. Leven Google drive! Had ik dit programma maar ontdekt tijdens het afstuderen. Enfin.

Dus ja deze onderwerpen leveren mij veel voldoening en frustratie op omdat ik merk dat ik mijn energie hieruit moet putten maar ook probeer juist de balans hierin te behouden en soms weer opnieuw te vinden. Zoals je kunt zien, staat bijvoorbeeld sport er niet tussen of creatieve bezigheden zoals zingen, wat mijn passie lang is geweest en nog steeds wel is..on a low key level.


Verder ben ik moeder van een lieve knul van 10 jaar en werk ik momenteel als consulent voor een dienstverlenende organisatie, daarnaast ben ik ook werkzaam als zelfstandige Relatietherapeut. 


De rode draad lijn van hoe ik in het leven sta is gericht op ontwikkeling, groei, zelfliefde en véél genot. Als ik dit in een woord moet omschrijven zal dit het woord BALANS zijn, key word and story of my life. Dus ja ik hoop dat je net zo zal genieten van het lezen van mijn verhalen, zoals ik er van geniet tijdens het schrijven.

Tot snel!


Peace n'd Love

XO Ly


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.