• Verzending binnen 1-5 dagen
  • Check op onze social media of er een kortingscode actief is!

Mijn man is geweldig maar niet knap

Gepubliceerd op 28 juli 2020 om 21:00

Sommige van jullie zullen denken van wat een aansteller ze heeft toch alles wat ze wil? Een liefdevolle jeugd, niet te jong getrouwd, perfecte man, mooi groot huis op en gekocht stuk grond, twee voorbeeldige kinderen, en ik hoef niet te werken en mijn shop verslaving wordt door mijn man voor lief genomen.

Maar toch ben ik niet helemaal gelukkig. Dat komt doordat ik een groot geheim bij me draag… Precies twaalf jaar geleden leerde ik Bas kennen hij was fantastisch dacht ik lang, knap en succesvol maar hij bleek egoïstisch en niet echt liefdevol toen ik zwanger bleek te zijn zei hij gelijk dat ik het moest weghalen want voor die “dingen” had hij geen tijd. Na negen weken kreeg ik een miskraam dus zijn wens was vervuld maar mijn hart was gebroken ik wilde altijd al moeder worden, ik was inmiddels dertig jaar oud en vond dat het toch wel tijd werd voor een gezin. Tijdens mijn nacontrole in het ziekenhuis leerde ik Robert kennen. Hij was toen een assistent in opleiding. Ik vond hem niet aantrekkelijk maar wel heel lief, hij maakte iets bij me los tot op de dag van vandaag weet ik niet wat het was, maar vijf maanden later hadden we een relatie trouwde we en trok ik bij hem in. Met Bas had ik de relatie verbroken omdat hij totaal geen medeleven toonde. Net nadat ik de relatie verbrak kwam ik Robert tegen in een lokale kroeg we sloegen aan de praat en zijn sinds die dag zijn we bijna elke dag samen. Onze relatie ging razendsnel zoals ik eerder aangaf woonde we na vijf maanden samen en waren we getrouwd. Zes maanden daarna was ik zwanger van de eerste en acht maanden na de eerste bevalling was ik alweer zwanger van de tweede. De meiden waren voorbeeldige baby’s al die horrorverhalen van krijsende baby’s en slapeloze nachten konden wij niet over meepraten. Ze zijn nu bijna 9 en bijna 8 jaar oud nu nog zijn het fantastische kinderen en hou meer van ze dan wat dan ook op deze wereld.

Alles is perfect er is alleen dat stoorpunt in de relatie, ik word niet echt warm van Robert, begrijp me niet verkeerd hij is een gentleman in bed en voldoet aan al mijn stoute verwachtingen maar om in de stemming te komen moet ik altijd fantaseren over iemand anders. De eerste jaren ging dat goed maar de laatste jaren wordt het steeds moeilijker, ik wil hem echt met al mijn macht aantrekkelijk vinden maar het lukt mij gewoon niet. Iedereen om mij heen zegt altijd tegen mij dat ik een lot uit de loterij heb met Robert ze hebben ook veruit gelijk, waar zeur ik dan om vraag ik mezelf dan af. Vorig jaar kwam ik Bas tegen hij was nog steeds zo knap als 12 jaar geleden ik werd direct warm van binnen toen ik hem zag, ik schrok er zelf van dit gevoel had ik in jaren niet gehad. Bas gaf mij zijn telefoonnummer en af en toe hebben we contact, hij vraagt steeds of ik langs kom hij weet dat ik kinderen heb maar ik heb niet verteld dat ik getrouwd ben. Het is fout ik weet het maar misschien wil ik toch nog een wild avontuur met een knappe man. Robert weet van niets en als hij het zou weten zou ik zijn hart in duizend stukken breken. Ik hou het dan ook liever voor me en zoek een wild avontuurtje met Bas en daar kan ik dan weer jaren op teren. Of toch niet…


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.