• Verzending binnen 1-5 dagen
  • Check op onze social media of er een kortingscode actief is!

Mijn schoonvader gaat vreemd

Gepubliceerd op 7 augustus 2020 om 13:06

 

Mijn naam is Nikkie en ik weet al ruim 2 jaar dat mijn schoonvader vreemdgaat. Ik heb geen idee hoe ik dit aan mijn schoonmoeder of vriend moet vertellen.

Hoe het allemaal begon? Ik zal het je even vertellen.

 

Twee jaar geleden was ik gestart met een reclamebureau, na 10 jaar werken voor een baas bedacht ik dat ik daar geen zin meer in had en dat het tijd werd voor wat nieuws. Ik was op dat moment 34 jaar oud en wilde een gezin maar was er nog niet aan toe en als ik iets voor mezelf wilde starten moest ik dat nu doen.

 

Binnen 1 week had ik 6 opdrachten, ik was door het dolle heen! Er waren bedrijven die maanden moesten wachten op ook maar één reactie en ik had al 6 opdrachten binnen. De eerste afspraak was met een leuke wat oudere maar gezellige dame. We bespraken de opties de betalingen en de andere details, we hadden ongeveer een gesprek van 1.5 uur. Na het gesprek bleef de dame me een paar dagen bij geen idee waarom, achteraf misschien mijn intuïtie.

 

Ik werkte hard door en binnen no-time had ik een goed lopend bedrijf en een zelfs een extra dame in dienst. Na een maand of 6 kwam weer dezelfde oudere dame genaamd Ella weer een bestelling bij ons plaatsen, na 30 minuten hadden we alles rond en begonnen we te praten over ons privéleven, en toen kwam het! Ze vroeg of ik een vriend had ik zei trots ja en liet een foto van mijn liefje zien. Daarop was het natuurlijk mijn beurt om de vraag te stellen en ze zei dat ze sinds 1 jaar een vriend had gevonden na het overlijden van haar man en dat ze erg blij was dat ze op deze leeftijd nog de liefde had kunnen vinden. Ik vroeg enthousiast naar een foto.

Ik werd lijkbleek en kon nog maar amper uit stotteren wat een leuke man het was.

Het was mijn schoonvader!! Ik voelde me misselijk worden.

De man die ik al jaren kende en zich voor deed als de perfecte familieman, hoe kon het ons alle ontgaan zijn 1 jaar lang!

Ik kapte het gesprek af met Ella en verzon een smoes hoe druk het was en dat ik maar weer eens aan het werk moest.

De hele middag kreeg ik niets uit mijn vingers mede omdat ik wist dat ik mijn schoonouders die avond zou zien, we gaan regelmatig eten en vanavond was ook z’n avond. Ik kon er maar niet bij met mijn gedachtes hoe groot was de kans dat Ella juist bij mijn reclamebureau was uitgekomen.

Ik heb heel de avond misschien 10 woorden gezegd ik wist me geen houding te geven tegen over mijn schoonmoeder en tegen mijn schoonvader wilde ik alleen maar schreeuwen dat hij een smeerlap was en met zijn poten van lieve Tieneke moest afblijven.

 

We zijn inmiddels 2 jaar verder en ik durf nog steeds niets te zeggen tegen mijn vriend en schoonmoeder. Het schuldgevoel begint me nu echt op te breken mede omdat Ella inmiddels vaste klant is en ik regelmatig contact met haar heb. Ik heb het ook met haar te doen het arme mens is hartstikke verliefd. Binnenkort heb ik weer een afspraak met Ella, 

Ik vind het heel lullig maar ik ga haar foto’s van de familie laten zien en hopen dat ze mijn schoonvader ertussen ziet staan en ik dan eindelijk van deze ellendige geheim af ben. Ik weet dat dit heel veel pijn en verdriet gaat veroorzaken voor zowel Ella als mijn schoonmoeder maar ik kan het niet meer opbrengen, het verhaal moet naar buiten komen.

Geen idee of mijn vriend het mij vergeeft, daar komen we vanzelf achter.

Het is tijd!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.