• Verzending binnen 1-5 dagen
  • Check op onze social media of er een kortingscode actief is!

Ik ga vreemd met de beste vriend van mijn man

Gepubliceerd op 2 september 2020 om 13:28

Dan zal ik maar beginnen hè.
Mijn naam is Lisa en ben nu 2 jaar getrouwd met wat ik dacht dat de liefde van mijn leven was. Iedereen zei jullie zijn te jong om te trouwen en natuurlijk gingen we er hard tegen in.
23 jaar en denken volwassen te zijn. Niets blijkt minder waar want Mick is niet de liefde van mijn leven maar Ray wel, de beste vriend van mijn man.
Laat me je vertellen hoe het is gestart en hoe het kan dat we al een jaar samen zijn en niemand het weet. Ik zeg niet dat ik ongelukkig ben met Mick maar Ray heeft mijn hart gestolen.
Het begon een half jaar na de bruiloft. Ray en ik zaten samen naar een serie te kijken op Netflix ik weet het hoe Netflix and chill! Mick was nog op de voetbal waar hij 6 dagen per week is vroeger vond ik het niet erg maar hoe vaker is alleen zat hoe vervelender ik het begon te vinden mijn vriendinnen deden allemaal leuke dingen met hun partners en die van mij keek na de bruiloft niet meer naar me om, ik wil niet dramatisch klinken maar het was wel zo we waren jong geen kinderen en zeker financieel niet slecht toch deden we niets meer samen hij was altijd op de voetbal.
Maar terug naar het Netflix and chill moment. Ray vroeg me plotseling of ik wel gelukkig getrouwd was. Ik bleef hem aanstaren omdat ik mick niet wilde verraden maar ook eerlijk wilde zijn. Ik antwoorde met ja hoor waarom zou ik niet gelukkig zijn?
Maar Ray prikte direct door me leugen heen. Hij ging dichterbij me zitten en zei dat ik altijd met hem kon praten en beloofde onpartijdig te zijn.
Ik knikte en we kijken verder naar de serie.
Twee weken later was Mick weer eens bij de voetbal en belde ik Ray op om te "klagen" hij liet me praten en luisterde alleen maar na mijn geklaag na 1.5 uur geklaag zei Ray dat ik met Mick moest praten over de twijfels die ik had over het huwelijk. Uiteraard had hij gelijk tegen hem klagen had geen zin.
We sloten het gesprek af en ik stuurde Mick een bericht of hij naar huis wilde komen om te praten.
Hij reageerde binnen 2 minuten terug sneller dan normaal sterker nog soms kreeg ik helemaal geen antwoord.
Mick kwam thuis en keek bezorgd ik begreep het meteen, Ray had hem alles vertelt waarom deed hij dat? Ik voelde me verraden en nam me voor dit hem persoonlijk te vertellen morgen.
Mick en ik hebben heel de nacht gesproken gelachen en gehuild.
Alles was goed, de weken daarna ging alles perfect ik was zo gelukkig en vergat helemaal Ray te confronteren.
Drie maanden later kwam Ray tijdens een vaste voetbalavond langs.
Ik besloot het achter ons te laten en gezellig een serie te kijken zoals we altijd deden. Tijdens het kijken van de film legde Ray een hand op mijn wang zomaar uit het niets! Ik keek hem verbaasd aan en duwde zijn hand weg waaop hij mij zoende ik kan het niet uitleggen maar ik stond direct in vuur en vlam! Tijdens de zoenpartij dacht ik aan Mick wat als hij zou binnenlopen?
Ik duwde Ray weg, hij keek me aan en legde zijn hand op mijn heup fluisterde in mijn oor dat ik de mooiste vrouw was die hij ooit had gezien en verliefd op me was vanaf het moment dat hij me zag staan bij het tuin feest van mijn schoonzus. Na deze woorden liep hij weg en ik hoorde twee weken lang niets van hem. Mick vroeg mij die weken of er iets aan de hand was maar keer op keer loog ik.


Ray belde me op een zaterdagmiddag op om een serie te komen kijken bij hem omdat Mick de hele dag weg was omdat hij een uit wedstrijd had.
De eerste 20 minuten waren heel ongemakkelijk, daarna was ik het zat ik ging voor hem staan en schreeuwde wat dit te betekenen had, waarom had hij me gebeld om me vervolgens te gaan negeren. Ray stond op zoende weer en weer stond ik in vuur en vlam. Ik hoef niet te vertellen wat er die middag is gebeurd en sinds dien zijn we stiekem samen al één jaar.
Je zou zeggen ga scheiden maar dat wil ik niet, Mick heeft dit niet verdiend we willen ook niet samen verder Ray en ik, dat willen we Mick niet aan doen.
Je zult wel denken verschikkelijke mensen zijn jullie. Zijn we ook maar scheiden is geen optie en samen met Ray zijn ook niet dus zoeken we een midden weg en dit is helaas onze middenweg.
Ga ik het Mick ooit vertellen?
Geen idee maar ik ben het liegen meer dan beu, ik wil Ray zeggen dat we moeten stoppen maar hoe zeg ik dit zonder hem pijn te doen?
Ik weet dat hij nooit iets zal zeggen want hij houdt net zo veel van Mick als ik.
Maar hij houd ook van mij.
I'm lost, what do i do?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.