• Verzending binnen 1-5 dagen
  • Check op onze social media of er een kortingscode actief is!

Ik slik stiekem de pil!

Gepubliceerd op 11 oktober 2020 om 18:47

Ik wil helemaal geen kinderen dus slik ik stiekem de pil.

 

Sinds twee jaar zeurt mijn partner om een kind, ja ik noem het zeuren want toen we voor het eerst samen kwamen zei hij dat hij niet per se een kind wilde als ik dat niet wilde. Een totaal leugen natuurlijk en ik had er ook niet in moeten trappen, maar ik deed het toch ondanks dat alles in mijn lichaam zei dat hij van gedachte ging veranderen, maar helaas het hart won het van de logica.

 

Jan is inmiddels 38 jaar oud en heeft al twee jaar babyfever. Zo noem ik het!

We hebben een mooi leven allebei super carrières, reizen de wereld rond, gaan spontaan weekendjes weg en pakken een avond een leuk café wanneer we willen, ik wil dit leven niet opgeven maar mijn vriend wel. Ik deed totaal niet dezelfde gevoelens als mijn vriend over kinderen. Begrijp me niet verkeerd ik ben gek op kinderen mijn kleine nichtje die verwen ik tot op het bot ik ga elke week minimaal twee, drie keer per week langs, koop de gekste gadgets, prinsessen kleding noem maar op. Ook als ze mij random belt en vraagt of ik mee gaan naar de speeltuin, maar natuurlijk! Maar zoals je al voorspelt ze niet mijn kind dus dat maakt de band en verantwoordelijkheid totaal anders. Ik heb Jan ervan proberen te overtuigen dat kinderen niet in ons leven passen en dat we het prima hebben zo, maar hij wil er niets over horen hij wil graag een gezin en daarmee uit. Omdat ik niet het lef had toen om te zeggen daar is het gat van de deur heb ik toegegeven (dacht ik) maar toen ik die dag daarna de pil in de prullenbak moest gooien heb ik een uur lang met die strip in handen gestaan. Ik besloot toen de strip af te maken en daarna te stoppen.

 

Inmiddels zijn we twee jaar verder en je raadt het al nog steeds aan de pil! Ik voel me behoorlijk schuldig, Jan begint aan zichzelf te twijfelen en probeert advies in te winnen bij vrienden die inmiddels wel al kinderen hebben, laatst heeft hij twee weken lang een detox gevolgd om zijn soldaatjes beter te laten zwemmen. En ik? Ik moedig hem bij elke stap enthousiast aan. Vraagt hij niet of het bij jou ligt, denk je dan? Nee, ik heb hem voorgelogen dat ik naar een kliniek ben geweest om mezelf te testen om te kijken of alles in orde was en dat was zo. 

Hij heeft het al over een dokter bezoek, dan kan ik er niet meer onderuit het eerste dat ze gaan testen is mijn bloed en daar gaat uitkomen dat ik nog steeds de pil slik. Als Jan daar achter komt gaat hij bij me weg weet ik zeker!

Ik weet niet meer wat ik moet doen!

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.